English version Keresés:
Cégünk elkötelezett az iránt, hogy a minőségi üzleti szolgáltatások nyújtása mellett segítő és támogató figyelemmel forduljon szűkebb és tágabb környezete felé. Ennek keretében számos területen vettünk részt közérdekű tevékenységekben, illetve voltunk magunk is aktív szervezői az ilyen irányú kezdeményezéseknek.

Mikro- és Kisvállalkozók támogatása

Magyarországon a vállalkozói szféra meghatározó százalékát a mikro- és kisvállalkozások teszik ki, amelyek alkalmazotti létszáma 1-2 főtől max. 10 főig terjed. Számukra különösen nehéz a versenyben maradás, a lépéstartás az egyre terjedő nagy tőkéjű multinacionális vállalatokkal, amelyek a marketingkommunikáció minden eszközét igénybe tudják venni, megfelelő anyagi források birtokában. Ezért fejlesztettük ki azt a rendkívül költséghatékony, de ugyanakkor rendkívüli minőséget nyújtó megoldást, amellyel napjaink leglátogatottabb hirdetési felületén, az Interneten jelenhetnek meg a vállalkozók, és megfelelő koncepcióval kiválóan be tudnak illeszkedni a versenykörnyezetbe. Nekik fejlesztettük ki az euPark tartalomkezelő rendszert (http://www.eupark.hu), amely informatikai ismeretek nélkül is könnyedén szerkeszthető, alakítható, és már havi 3 000 Ft-tól igénybe vehető honlapszerkesztési lehetőséget kínál. Számukra ingyenes bemutatókat is tartunk, amelyek keretében ki is próbálhatják a rendszert, illetve kis költségű oktatások keretében segítünk nekik a jól kereshető és igényes weboldalak szerkesztésében. Emellett céggyűjtő portáljainkon ingyenes regisztrációt és méltányos költségű hirdetési felületeket is biztosítunk a vállalkozásoknak, amellyel a hírgyűjtő oldalak látogatói számára jól kereshetővé válnak.

Közügyek, oktatás, kultúra és sport támogatása

ÉrdCenter hírgyűjtő portál
 
Érdi székhelyű vállalkozásunknál már első lépéseinknél is rendkívüli jelentőséggel bírt a non-profit szektor internetes megjelenésének támogatása. Így jött létre saját gondozásunkban az ÉrdCenter portál (http://www.erdcenter.hu), amely az évek alatt az Érdi TV és Érdi Újság mellett, meghatározó médiummá vált az Interneten, összegyűjtve, és gyakran frissítve az Érden és Érd környékén történő eseményeket, közérdekű információkat a kultúra, oktatás, sport és egyéb érdekességek területén. Az oldal folyamatos fenntartását, aktualizálását teljesen ingyen végezzük, a közéleti eseményeken magunk is részt veszünk, magunk készítjük a cikkek illusztrálásához szolgáló fényképeket.

ÉrdKörbe kerékpáros sportesemény
 
Az ÉrdKörbe minden évben megrendezésre kerülő érdi kerékpáros sportesemény, amelynek aktív támogatói vagyunk. A rendezvényre való jelentkezéshez cégünk honlapján is lehetőség nyílt regisztrációra, a nagyobb számú részvétel ösztönzésére a regisztráltakat (és egyidejűleg webshopunkban vásárlókat) kedvezményeket magában foglaló vásárlási kártyával ajándékoztuk meg. Az esemény honlapjához az euPark rendszerünket ingyenesen biztosítjuk a szervezők számára.

ÉrdCenter Fotópályázat 2008
 
Magunk is aktív kezdeményezői vagyunk az érdi kultúra megteremtésének és fejlesztésének, így 2008-ban magunk hirdettünk fotópályázatot három témában, ahol a versenyzőket színvonalas díjátadó keretében az önkormányzattal együttműködve értékeltük a Szepes Gyula Művelődési Központban (http://www.szepesmk.hu), és ahova a neves magyar jazzénekesnőt, Tisza Beát is meghívtuk vendégművészként, hogy énekeljen a közönségnek.

Általános Iskolák Internetes megjelenésének ingyenes biztosítása
 
Cégünk számos általános iskolának készített ingyenesen weboldalt, mint a Batthyány Általános és Sportiskola (http://sportiskola.erdcenter.hu) és a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola (http://korosi.erdcenter.hu). Számukra a továbbiakban is térítésmentesen biztosítjuk a háttértechnológiát, a rendszer könnyű kezelhetősége pedig lehetővé teszi számukra, hogy naprakész információkat jelenítsenek meg.

Hátrányos helyzetűek támogatása

Az EUSAN Kft. fontosnak tartja az egyenlő esélyek gondolatát, miszerint azoknak is megfelelő lehetőségeket kíván biztosítani, akik születésüknél fogva, vagy más okokból kifolyólag nem tudnak szolgáltatásokat teljes körűen igénybe venni. Ezért különösen elkötelezettnek érzi magát a gyengén látók és nem látók könnyebb navigálását segítő webes felületek akadálymentesített kialakításában, és szívesen veszi együttműködésüket a még hatékonyabb oldalak megszerkesztésében. Ilyen együttműködésben jött létre az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület honlapja (http://www.ofe.hu) illetve az INDRA Biztosítottak és Pénzintézeti Ügyfelek Országos Érdekvédő Egyesületének weboldala (http://www.indrabizt.hu).

Egészségmegőrzés támogatása

A legtöbb irodai munka fáradtságos és fizikailag megerőltető, a rengeteg üléstől elfáradnak a vállak, a hát, a derék, a csípő, de akár még a lábak is sajoghatnak. Fontosnak érezzük, hogy ne csak informatikai problémáikra találjunk megoldást, hanem kapcsolataink révén más területeken is tudjunk segíteni. Együttműködésünk Farkas Lehel gyógymasszőrrel (http://www.farkaslehelgyogymasszor.hu) megoldást kínál a fenti problémára. Szolgáltatásainkat igénybe vevő cégek kedvezményesen vehetnek igénybe orvosi gyógymasszázst, svéd- és frissítő masszázst, vagy bármely egyéb kezelést. Aktuális akciónk alapján, az euPark honlapot készíttető cégek alkalmi masszázsjegyet kapnak ajándékba.