English version Keresés:
Technikai és üzleti elemzéseken alapuló megoldások keresése, teljesítmény javítás.

Mottónk: "Mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért". Miért próbálná Ön a drága idejét arra fordítani, hogy olyan problémákkal foglalkozzon, amely nem tartozik az Ön portfoliójához. Ha informatikai segítségre van szüksége, akkor keressen szakembereket, keressen minket!
 
Olyan megoldásokat ajánlunk, amellyel üzlete hatékony működését segítjük, nem üzletét kell a számítógépekhez igazítania, hanem a megfelelő eszközöknek kell az Ön üzletét kiszolgálnia.


Számtalan rendszer tervezése és megvalósítása során nyert tapasztalat segítségével ügyfeleink számára optimális megoldásokat tudunk ajánlani az alábbi területeken:
  • Rendszerfelmérés: létező rendszerek (eszközök és alkalmazások) felmérése, kapcsolataik feltérképezése, kritikus elemek megtalálása, optimalizálási javaslatok.
  • Tervezés és optimalizálás: új rendszerek tervezése, a beillesztés a vállalati környezetbe, alternatívák feltérképezése, segítség az optimális megoldás kiválasztásában.
  • Termék támogatás és képzés: saját és nem saját termékek felhasználói, üzemeltetési támogatása, termékekhez kapcsolódó képzések kialakítása és lebonyolítása.