English version Keresés:

Üdvözöljük az EUSAN világában!

Üdvözöljük az EUSAN Informatikai és Tanácsadó Kft. oldalain ügyfeleinket és leendő ügyfeleinket. Szolgáltatásaink mind a kisvállalkozói mind a nagyvállalati ügyfélszegmens számára tökéletes informatikai megoldásokat biztosít.
 
Fedezze fel oldalainkat és ha termékeink vagy szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését lépjen kapcsolatba velünk. Ha valamely területről több információt szeretne, akkor is keresse munkatársainkat bizalommal.

Új megoldásaink, lelkiismeretes és szakértő munkatársaink biztosítják, hogy eddigi fejlesztéseink mind az ügyfeleink megelégedettségét ered- ményezték, így velünk hosszú távú partnerre találhat.
 
Szolgáltatásaink fő területe az internet alapú kiszolgálás és hálózati rendszerek fejlesztése, amelyekben jelenleg kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Internetes megjelenés, honlapkészítés

Internetes megjelenés úgy, hogy valóban elérje a célját: aktuális információk, áttekinthető felépítés.

Egyedi fejlesztés

Alkalmazások vagy modulok fejlesztése egyedi igények alapján, a mi munkaidőnk az Ön időmegtakarítása.

Tartalom fejlesztés

Ahhoz, hogy a weben megjelenő információk aktuálisak maradjanak nem minden cég rendelkezik a megfelelő erőforrásokkal.

Oldalainkat a Firefox böngészőhöz optimalizáltuk, Firefox 1.0+ és Internet Explorer 5.5+ böngészőkkel teszteltük. A legtökéletesebb szörfölési élményért a Firefox aktuális verzióját  ajánljuk. Ajánlott képernyő felbontások: 1024x768 és 1280x1024. Oldalainkat 1024x768-as felbontáshoz optimalizáltuk.