English version Keresés:
Néhány példa CMS-alapú fejlesztéseinkből.

Healin' Fitness Collection


2011. nyár végén indult a mozgáshoz tervezett egyedi Healin' Fitness Collection, amely vásárlási lehetőséget is biztosít ügyfeleinek.
 
Megtekinthető: www.healinfitnesscollection.hu


KOSÁR online portál

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület által fenntartott KOSÁR online magazin új változata 2011 februárjában startolt el. A portál számos szolgáltatást nyújt, előfizetői számára bővített tartalommal.
 
Megtekinthető: http://www.kosarmagazin.huINDRA biztosítottak egyesülete


Az INDRA Biztosítottak és Pénzintézeti Ügyfelek Országos Egyesülete számára 2009-ben készítettünk CMS rendszert, amelyen a tartalmat az ügyfél tartja fent.
 
Megtekinthető: http://www.indrabizt.hu


www.iddrg.com

2006 őszén fejlesztettünk CMS alapú rendszert, amely a háttérben számtalan on-line adminisztratív felületet is biztosít. Az International Deep Drawing Research Group (IDDRG) számára készített rendszer kihasználja a védett tartalmak lehetőségét is és kiegészítő szolgáltatásokat biztosít a tagok számára.
 
A tartalomfenntartást az EusanCMS rendszerében nem az EUSAN végzi.
 
Megtekinthetó: www.iddrg.com


ÉrdCenter


Közösségi portál Érd és környékén lakóknak. A portál 2006. júliusában állt élesbe, fél év alatt több száz oldal került felvitelre és több tízezer kérést szolgált ki. Belső rendszerében számos adminisztrációs és adatkezelő eszközt biztosít a hatékony működéshez. Az ÉrdCenter alaprendszere is az EusanCMS.
 
A folyamatos tartalomfejlesztésnek és az oldal jó technikai felépítésének köszönhetően számos érdi témában a Google is első helyre sorolja.
 
A tartalomfenntartást 2006. június 1. és 2011. május 31. között cégünk, az EUSAN Kft. végezte. 2011. június 1. óta csak a háttértechnológiát biztosítja cégünk.
 
Megtekinthető: www.erdcenter.hu

Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület

2007 nyarán az Európai Uniós infokampány támogatásaként az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület cégünket választotta új portáljának elkészítésére.
 
A portál számtalan háttér adminisztrációs feladat elvégzését is támogatja.
 
Megtekinthető: www.ofe.hu


Hyundai PÉ-TA


Az érdi Hyundai kereskedés számára a CMS háttértechnológiát fejlesztettük ki, az ügyfél által biztosított design felhasználásával. Az oldalak tartalom fenntartását az ügyfél végzi.
 
Megtekinthető: www.hyundaipeta.hu

Szepes Gyula Művelődési Központ

A Művelődési Központ igényei alapján készült CMS alapú rendszer 2006. októberében indult és 2011 májusáig működött.


Környezetvédő Egyesület Érd


A Környezetvédő Egyesület CMS alapú honlaprendszer elkészítésével bízta meg cégünket, amely 2007. január 11-én el is indult.
 
A honlap háttértechnológiáját az EUSAN, a jövőbeni tartalomfenntartást pedig a megrendelő, az ÉKE végzi.
 
Megtekinthető: www.avarosvedo.hu

Érdi Állatkórház

Az Érdi Állatkórház egyedi oldalfelépítést és menükezelést kívánt, amely ugyancsak az EusanCMS rendszerébe került beillesztésre.
 
A tartalmat az ügyfél tartja fenn.
 
Megtekinthető: www.erdiallatkorhaz.huBatthyány Általános és Sportiskola


Az EUSAN Kft. a helyi intézmények támogatásaként több iskolának is ingyenesen készítette el CMS rendszerét és térítés nélkül biztosítja a háttértechnológiát.
 
A tartalom fenntartását az iskola végzi el.
 
Megtekinthető: sportiskola.erdcenter.hu


Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola

Az EUSAN Kft. a helyi intézmények támogatásaként több iskolának is ingyenesen készítette el CMS rendszerét és térítés nélkül biztosítja a háttértechnológiát.
 
A tartalom fenntartását az iskola végzi el.
 
Megtekinthető: korosi.erdcenter.hu